بررسی حضور مسئولان در جاكارتا؛

از غیبت عجیب وزیر تا ماموریت شیرین خانم معاون، هزینه های غیرضروری

از غیبت عجیب وزیر تا ماموریت شیرین خانم معاون، هزینه های غیرضروری اسب من: كاروان ورزش ایران درحالی به كار خود در هجدهمین دوره بازیهای آسیایی تمام كرد كه وزیر ورزش برخلاف برنامه قبلی سفری به اندونزی نداشت اما برخی معاونانش حضور غیرضروری داشتند.



خبرگزاری مهر - گروه ورزش: هجدهمین دوره بازی های آسیایی برای كاروان بزرگ ایران به جهت چگونگی عملكرد در رشته های مختلف و حواشی آنها، به اندازه كافی پرونده برای بررسی دارد اما این تجزیه تحلیل های مثبت و منفیِ فنی، نادیده گرفتن دیگر اتفاقات سوال برانگیز پیرامون كاروان اعزامی را باعث نخواهد شد كه از آن جمله می توان به «عدم سفر وزیر به اندونزی» و «اعزام غیرتخصصی و نامربوط معاونان و مشاوران وی» اشاره نمود.
سوال بزرگ در مورد غیبت وزیر در اندونزی
طی حدود سه هفته برگزاری بازی های آسیایی، رفت و آمدهای زیادی از ایران به جاكارتا و پالمبانگ به بهانه های مختلف و عناوین متفاوت انجام شد اما وزیر ورزش برخلاف برنامه ریزی های صورت گرفته سفری به اندونزی نداشت.
این در حالی است كه مسعود سلطانی فر دو ماه پیش و در جریان برگزاری جام جهانی ۲۰۱۸، دو بار به بهانه همراهی تیم ملی و حمایت حضوری به روسیه سفر كرد و چند روزی را در مسكو گذراند اما وی چنین حمایتی را برای هیچ یك از ۳۷۸ ورزشكار ایرانی رشته های مختلف كه در اندونزی رقابت داشتند، خرج نكرد!
چرایی غیبت وزیر؛ شرایط كاروان یا میزبان؟!
«چرا وزیر ورزش در محل برگزاری بازیهای آسیایی حاضر نشد؟»؛ شاید پاسخ این پرسش بیش از هر چیز به چگونگی عملكرد كاروان ایران و سورپرایزهایی كه از سوی رقیبانی مانند اندونزی و ازبكستان داشت، مربوط شود.
به هر حال پس از اینكه اندونزی جایگاه چهارمی را از ایران گرفت، شرایط مدال آوری ورزشكاران كشورمان و دیگر كشورهایی كه در تعقیب ما بودند به گونه ای بود كه واگذاری جایگاه پنجمی به ازبكستان هم پیش بینی می شد. چه بسا وزیر ورزش بنابراین از سفر برنامه ریزی شده اش به محل برگزاری بازی های آسیایی صرفنظر كرد و مبحث اصلا هم به جذاب نبودن شرایط كشور میزبان نسبت به كشوری اروپایی مانند روسیه مربوط نمی گردد.
اعزام های غیر ضروری
به گزارش اسب من به نقل از مهر، وزیر ورزش به هر دلیلی به اندونزی نرفت اما برگزاری بازی های آسیایی بهانه خوبی بود به جهت اینكه برخی همراهان وی در ساختمان وزارت ورزش، اندونزی گردی خوبی داشته باشند.
در این بین حضور محمدرضا داورزنی در اندونزی بعنوان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای و البته پاسخگو به تمام مسائل مرتبط به فدراسیون ها و ورزشكاران شان جای توجیه دارد اما سفر سیدمحمد شروین اسبقیان مدیر دفتر امور مشترك فدراسیون ها و برخی افراد دیگر با چه ضرورتی انجام شد؟ این افراد در اندونزی غیر از تماشای مسابقات، چه مسئولیتی داشتند و در روند كار كاروان چقدر اثرگذار بودند؟
ماموریت شیرینِ خانم معاون
دیگر اینكه با وجود حضور قابل توجه بانوان ورزشكار در تركیب كاروان ایران، فریبا محمدیان معاون امور بانوان به اندونزی نرفت اما ژاله فرامرزیان روزهای ابتدایی بازی های آسیایی را در این كشور گذراند؛ چرا و به چه دلیل؟!
فرامرزیان در دولت جدید با انتقال دو معاون پیشین مالی وزارت ورزش به زیرمجموعه های وزارت كشور (مناف هاشمی استاندار گلستان و علی آقازاده استاندار مركزی شدند) از این وزارتخانه به ورزش آمد و بدون تخصص و پیشینه ورزشی، معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارتخانه را عهده دار شد. وی همراه با صالحی امیری به جاكارتا رفت و علاوه بر مراسم افتتاحیه، رویدادهای دیگری را هم از نزدیك تماشا كرد و پس از حدود یك هفته به تهران بازگشت.
برای كسی كه مسئولیتش در وزارت ورزش پیگیری مسائل اداری و مالی در رابطه با وزارتخانه است و بنابراین كمتر پاسخگوی رسانه هاست، اینكه ضرورت این سفر چه بوده و دستاوردش چیست، مشخص نیست! بهتر نبود به جای بریز و بپاش و هزینه برای اعزام وی كه هیچ ضرورتی هم نداشت، افرادی اعزام می شدند كه حداقل حضورشان برای ورزشكاران اثرگذار بود و می توانستند مانع از برخی فاجعه ها شوند.
چه بسا اگر به جای چنین اعزام بی ربط و فاقد تخصصی، فردی اعزام می شد كه می توانست برنامه مسابقات ورزشكاران را مدیریت كند، فاجعه تیروكمان و زهرا نعمتی اتفاق نمی افتاد.
سوءمدیریت های كاروان ایران در حضور مدیران
در مجموع اینكه تعداد افرادی كه در جایگاه مدیر و مسئول كاروان ایران را در بازی های آسیایی همراهی كردند، كم نبودند. برای این بازی ها كادر سرپرستی كاروان ایران متشكل از نصرالله سجادی بعنوان سرپرست و پنج همراش به اندونزی رفتند. برای اسكان اعضای كاروان در داخل و خارج از دهكده افرادی مسئول شده بودند. تیم های حاضر در پالمبانگ سرپرست جداگانه ای داشتند و مسئول تشریفات در مالزی و اندونزی هم مشخص بودند. ضمن اینكه روسای زیادی از فدراسیون ها هم در جریان بازی های آسیایی به اندونزی رفتند و البته در هتلی خارج از دهكده مستقر بودند.
در حضور همه این مدیران اما كاروان ایران نتوانست در حد دوره قبل بازی های آسیایی مدال طلا بگیرد و در نهایت هم به یك پله پائین تر بسنده كرد. این نتیجه بی ربط با برخی سوءمدیریت ها در ورزش نیست. به هرحال جاماندن زهرا نعمتی از مسابقه، پاره شدن زنجیر چرخ و تركیدن لاستیك دوچرخه سواران، نتایج ضعیف تیم امید و باخت مصلحتی مقابل میانمار به خاطر همین سوءمدیریت ها بوده است.

1397/06/13
13:50:55
5.0 / 5
4995
تگهای خبر: اسب , بازی , تخصص , تشریفات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
asbeman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اسب من محفوظ است

اسب من

همه چیز درمورد اسب و اسب سواری و سوارکاری