غلامرضا جعفری: بازی های بومی و محلی تقویت كننده فرهنگ است
به گزارش اسب من رئیس فدراسیون ورزش های روستایی و بازی های بومی و محلی می گوید: بازی های بومی و محلی می تواند زیرساخت های فرهنگی كشور را تقویت كند.
به گزارش اسب من به نقل از ایسنا، غلامرضا جعفری ظهر در مجمع انتخابی ریاست هیأت ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی اظهار نمود: آقای خوش باطن تلاش زیادی برای خراسان رضوی داشته است. خراسان رضوی از استان های پیشرو در ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی ست. خراسان رضوی در شاخص جمعیت روستایی در كشور رتبه نخست را به خود مختص كرده است. گستردگی حوزه كار و تنوع قومیتی، عرضه خدمات در تمام مناطق را با محدودیت مواجه می كند، اما در خراسان با حضور اعضای مجمع، هیأت و مسئولین ورزشی استان نقطه عطفی در فعالیت های بخش روستایی به وجود آمده كه امیدواریم با هم افزایی بیشتر برنامه ویژه ای برای جمعیت عام روستایی خراسان تدارك دیده شود.
وی ادامه داد: برنامه ریزی ورزش های كلاسیك با عنایت به گستردگی تعداد رشته ها، شاید در بضاعت یك فدراسیون نباشد، اما به دنبال آن هستیم تا رشته های خاصی كه در روستاها دارای زیرساخت و پیشینه هستند در اولویت قرار بگیرند. ترویج ورزش های روستایی و بازی های بومی و محلی با هدف ترویج بعد فرهنگی و ارزشی بودن آن است. این دسته از ورزش ها به لحاظ موقعیت خاص، در شهرها با محدودیت روبرو هستند.
رئیس فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی خاطرنشان كرد: فرهنگ ربطی به ژن ندارد كه به ارث برسد، در واقع باید زیرساخت های فرهنگی مان را تحت نظام آموزشی تقویت نماییم. بازی های بومی و محلی با عنایت به منطق شكل گیری شان از این توانایی برخوردار می باشند. در عصر حاضر با عنایت به ناهنجاری های اجتماعی، این دسته از بازی ها از موقعیت و كابرد ویژه ای برخوردار می باشند.
جعفری اشاره كرد: درست است كه نگاه رقابتی سبب ایجاد انگیزه می شود، اما نكته ای كه از اهمیت بالایی برخوردار می باشد این است كه وجه آموزشی، تأثیرگذاری و كاركردهای علمی این دسته از ورزش ها و بازی های باید برجسته شود. این مهم، در خراسان رضوی جزو اولویت ها در نظر گرفته شده است، اما اگر بخواهیم این هدف را به سر منزل مقصود برسانیم نیازمند یك تلاش جدی است.
وی خاطرنشان كرد: بضاعت مالی دولت به قدری نیست كه بخواهیم ۵۳ هزار روستای دارای سكنه را حمایت كرده و زیرساخت تعریف نماییم. به دنبال این هستیم كه سرمایه های راكد كشور را به چرخه اقتصاد بازگردانیم. از اماكن بلااستفاده در روستاها، به خصوص مدارسی كه به سبب نبود محصل در روستاها تعطیل شده اند، استفاده ویژه ای به عمل می آوریم و زمینه دسترسی مخاطبان به خصوص بانوان، به ورزش را فراهم نماییم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب