درخواست پنج عضو برای خبره شدن؛
سهم خواهی انتخابات کمیته المپیک به هیات اجرائی سرایت کرد
سهم خواهی افراد مختلف در انتخابات پیش روی کمیته ملی المپیک به خودی های این کمیته رسیده و تلاشی که برخی اعضای فاقد شرایط هیات اجرائی به کار گرفته اند تا بتوانند مجوز ورود باردیگر را بگیرند.
به گزارش اسب من به نقل از مهر، خیلی از انتصاب ها و انتخاب های این روزهای ورزش و حاشیه هایی که به آنها گره خورد به انتخابات پیش روی کمیته ملی المپیک وصل است و جریان هایی که از حالا برای قدرت نمایی مدعیان و ورودشان به مجمع به راه افتاده است.
بعد از کمیسیون ورزشکاران و سر و صداهای زیادی که انتصاب ها و اعتراضات و کناره گیری برخی اعضای آن به راه انداخت و استعفای یکباره معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش که همگی پشت پرده انتخاباتی داشت، حالا نوبت به خودی های کمیته ملی المپیک رسیده تا به خاطر مجمع انتخاباتی آینده این کمیته و گرفتن سهم شان از آن وارد معرکه شوند.
موضوع مربوط به تعدادی از اعضای هیات اجرائی کمیته ملی المپیک می شود که دوره حضورشان در این ترکیب رو به انتها است اما از آنجائیکه شرایط فعلی شان اجازه ورود باردیگر به انتخابات را به آنها نمی دهد، به دنبال این هستند تا با نظر رییس کمیته ملی المپیک و جلب موافقت دیگر اعضای هیات اجرائی سهم خودرا از این دوره انتخابات هم بگیرند و چه فرصتی بهتر از نشست های هیات اجرائی و پیگیری مطالبه در آن.
دعوای اعضای هیات اجرائی برای ۵ صندلی
نود و هفتمین نشست اعضای هیات رئیسه و اجرائی کمیته ملی المپیک امروز یکشنبه در محل این کمیته اجرا شد. در این جلسه ۱۷ اسفندماه بعنوان زمان برگزاری مجمع عمومی و انتخاباتی این کمیته تعیین شد درحالیکه قبل از این مطالبه گری برخی اعضای هیات اجرائی از این انتخابات عیان شده بود.
موضوع مربوط به سید عبدی افتخاری، علیرضا رحیمی، مجید کیهانی، مجید شایسته و علی دادگر می شود که چهار سال پیش بعنوان روسای فدراسیون های اسکی، هندبال، دوومیدانی، تنیس و تیراندازی وارد انتخابات کمیته ملی المپیک شدند و رای اعضای مجمع را هم برای عضویت در هیات اجرائی گرفتند. طی این مدت اما کنار رفتن تدریجی از فدراسیون های مطبوع شان - به سبب بازنشستگی یا اختتام دوره- موجب کم لم یکن شدن عضویت شان در ترکیب هیات اجرائی نشد.
البته به خاطر شرایط فعلی و عدم تصدی صندلی ریاست در فدراسیون ها، هیچیک از این پنج نفر نمی توانند ورود باردیگر ای به انتخابات کمیته ملی المپیک داشته باشند مگر این که به نحوی عضو مجمع شوند تا از این طریق بتوانند مجوز کاندیدا شدن برای انتخابات را بگیرند. برای قرار گرفتن در ترکیب مجمع هم چه راهی هموارتر از «انتصاب بعنوان کارشناس خبره».
خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد که همین موضوع مطالبه ای است که افتخاری، رحیمی، کیهانی، شایسته و دادگر به دنبال آن هستند. تلاش آنها این است که مجوز رییس و رضایت دیگر اعضای هیات اجرائی را برای معرفی خود بعنوان کارشناس خبره بگیرند تا بابت حضور باردیگر انتخابات اسفندماه کمیته ملی المپیک میخ خودرا محکم به زمین بکوبند اما آیا اساسنامه کمیته ملی المپیک چنین اجازه ای می دهد؟
انتخاب اصولی برای کارشناس خبره
طبق اساسنامه کمیته ملی المپیک ۵ نفر از اعضای مجمع عمومی این کمیته را کارشناسان خبره می سازند. در بند «ح» از ماده ۵ (ترکیب مجمع عمومی) این اساسنامه در این رابطه آمده است: «پنج نفر از کارشناسان خبره در امور بازی های المپیک به پیشنهاد رییس و تصویب هیات اجرائی که حداقل دو نفر از آنها از میان بانوان و یک نفر از کارشناسان حوزه ورزش دانش آموزی (با توجه به اهمیت بازی های المپیک جوانان) خواهد بود.»
پر واضح است که طبق این بند انتخاب همزمان این پنج نفر بعنوان کارشناس خبره امکان پذیر نیست از طرفی ورزش ایران افراد دیگری را هم دارد که بواسطه تجربه بازی های المپیک و اشراف به مدیریت این بازی ها گزینه های اصلح و شایسته تری برای معرفی بعنوان کارشناس خبره باشند مانند پیمان فخری، فرید فتاحیان، خسرو امینی، اصغر رحیمی و...
در هر صورت این که انتخاب کارشناس خبره برمبنای بخشنامه مصوب کمیته ملی المپیک صورت خواهد گرفت با این وجود این دسته از اعضای هیات اجرائی که با آخر دوره ریاست شان و به لطف رای چهارسال پیش اعضای مجمع کماکان در هیات اجرائی باقی ماندند و به این واسطه بعضاً المپیک توکیو را هم به لیست سفرهای خود اضافه کردند جنگ و جدل برای گرفتن ۵ کرسی آنرا آغاز نموده اند.
برای انتخابات ۲۵ دی ماه سال ۹۶ کمیته ملی المپیک محمود مشحون، علی کفاشیان، رضا صالحی امیری، طاهره طاهریان و عاطفه اسلامیان بعنوان کارشناس خبره انتخاب شدند. ورود صالحی امیری و طاهریان به انتخابات و رایی که برای ریاست و نایب رئیسی کمیته گرفتند به این واسطه انجام شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب