در گزارش اسب من مطرح شد
اولویت های رئیس فدراسیون گلف برای چهار سال آینده
به گزارش اسب من، رئیس فدراسیون گلف با تشریح عواملی که در ابقای وی موثر بوده، برنامه ها و اولویت هایش را برای دومین دوره ریاست برشمرد و اظهار داشت: پیش از هر چیز باید دلیل آرای منفی مجمع را پیگیری کنم.
حمید عزیزی که هفته گذشته برای دومین دوره متوالی رای حداکثری اعضای مجمع فدراسیون گلف را برای تصدی این فدراسیون به دست آورد در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد آنچه به وی در راه این ابقا کمک کرد و همینطور اهداف و برنامه های پیش رو توضیح داد.
وی با تکیه بر پرارزش بودن اعتماد باردیگر اعضای مجمع و اظهار امیدواری نسبت به این که با کمک خودِ آنها مسئولیتش در دوره چهار ساله جدید را به سرانجام برساند، اظهار داشت که مهم ترین دغدغه و اولویتش در آغاز دوره جدید، بررسی آرای منفی مجمع و دلیل آن است.
رئیس فدراسیون گلف در این حوزه با یادآوری این که مجمع انتخاباتی این فدراسیون با حضور ۵۱ عضو و سه کاندیدا برگزار شد، تصریح کرد: در ترکیب مجمع قاعدتا افرادی بودند که تازه اضافه شدند و شاید هم در جریان خیلی امور نبودند اما به هر حال از میان آنها تعداد ۱۵ نفر من را تایید نکرده و ترجیح دادند به دو کاندیدای دیگر رای مثبت بدهند و این یعنی داشتن حداقل ۱۵ مخالف که جای بررسی دارد.
وی اضافه کرد: این که چه عاملی رای مخالف این افراد را سبب شده است مهترین مساله ای است که در آغاز کار باید پیگیر آن باشم. بطور قطع در این حوزه مبادرت به نظر سنجی خواهد شد. احیانا افرادی که با رای خود مخالفت شان را نشان داده اند، دیدگاه هایی دارند که می تواند برای پوشش مشکلات و ضعف های احتمالی کمک حال باشیم. برای اطلاع از این دیدگاه های کاملا آماده هستیم.
عزیزی تصریح کرد: در عین حال قدردان ۳۶ نفری هستم که در مجمع اخیر رای به ادامه حضور من دادند و فکر می کنم که این نتیجه فعالیتهایی باشد که طی چهار سال قبل در فدراسیون گلف به سرانجام رسید. شخصا برای انتخابات اخیر گارد انتخاباتی نگرفتم، خیلی ساده لباس پوشیدم به مجمع رفتم و این گونه مورد لطف اعضا قرار گرفتم. این نشان داده است که حتما بخشی از فعالیتهای انجام شده طی چهار سال قبل درست بوده و باید با قدرت بیشتر پیگیر آنها باشیم علاوه بر اهداف و اولویت های جدید در نظر گرفته شده.
حمید عزیزی در مجمع انتخاباتی ۳ بهمن ماه برای دومین دوره متوالی بعنوان رئیس فدراسیون گلف انتخاب شد
رئیس فدراسیون گلف با اشاره به اینکه چهار سال پیش نخستین دوره ریاست در این فدراسیون را با صدمه شناسی آغاز کرد، اظهار داشت: از این کار چند نتیجه گرفتیم که مهم ترین شان در ارتباط با رسانه بود چونکه در سبد رسانه ها جایگاه گلف نزدیک به صفر بود. این نخستین و مهم ترین مساله ای بود گلف بابت آن متضرر می شد. ازاین رو در این حوزه و با استفاده از ظرفیت خودِ رسانه ها مبادرت به برطرف ضعف موجود کردیم و به نتایج خوبی هم رسیدیم.
وی گسترش کرسی های بین المللی را از دیگر فعالیتهای مثبت و مثمرثمر در دوره اخیر فدراسیون گلف عنوان نمود و خاطرنشان کرد: وقتی وارد فدراسیون شدم، گلف هیچ کرسی بین المللی نداشت اما زمانیکه به انتهای دوره رسیدم تعداد آنها به ۶ کرسی افزوده شده بود.
عزیزی بر مورد توجه قرار گرفتن ظرفیت نیروی انسانی در دوره اخیر فدراسیون گلف تصریح کرد و اظهار داشت: تلاش داشتیم با برگزاری دوره های مختلف افراد جدیدی را درحوزه های مختلف فعال نماییم. در مجموع طی این مدت اقدامات زیادی برای «نخستین بار» انجام شد با این هدف ورزشکار، مربی و داور بیشتری داشته باشیم.
رئیس فدراسیون گلف با اشاره به اینکه یکی از ضعف هایی که در بدو ورود به این فدراسیون با آن مواجه بودم در ارتباط با زیرساخت ها و عدم دسترسی کافی به آنها بود، اظهار داشت: باید به اندازه ای در این عرصه و در جهت گسترش زیر ساخت ها پیش می رفتیم که دسترسی های عموم تسهیل می شد. نخستین روزی که ریاست در فدراسیون گلف را آغاز کردم در کل کشور ۲۱۰ میدان مینی گلف داشتیم اما امروز که در نخستین روزهای دومین دوره ریاست به سر می بردم این تعداد به ۱۳۰۰ میدان گلف افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: علاوه بر این تلاش داشتیم تا پورت گلف را توسعه دهیم. در این خصوص مبادرت به ساخت ابزار قابل حمل مینی گلف کردیم. این تولید انبوه داخلی به گسترش آموزش که جزو دغدغه های مان بود، کمک زیادی داشت.
عزیزی در ادامه این گفتگو اولویت هایش برای دومین دوره ریاست در فدراسیون گلف را موردتوجه قرار داد و در این حوزه بر به سرانجام رساندن زمین گلف ۲۷ میدانی که در دست ساخت است و همینطور بهره برداری از آکادمی ملی گلف تاکید نمود.
رئیس فدراسیون گلف در تشریح این اقدامات با اشاره به اینکه مساحت اصلی و استاندارند زمین گلف ۶۰ هکتار است، خاطرنشان کرد: تملک، راه اندازی و نگهدای زمین گلف کار دشواری است. زمین گلف استاندارد باید ۱۸ میدان داشته باشد. در مجموعه ورزشی انقلاب یک زمین گلف در اختیار داریم اما با ۵ میدان کمتر؛ ازاین رو این که یک زمین گلف استاندارد ۱۸ میدانی داشته باشیم از مهم ترین برنامه ها برای چهار سال پیش رو است.
وی اظهار داشت: ساخت چنین زمینی از دوره قبل و با کمک بخش خصوصی در جوار فرودگاه امام خمینی (ره) شروع شد. این زمین به ۲۷ میدان شامل ۱۸ میدان بازی و ۹ میدان تمرینی مجهز می شود. در داخل شهر با توجه شرایط دشوار تملک زمین ۶۰ هکتاری امکان داشتن زمین استاندارد گلف نیست. ازاین رو تلاش داریم این زمین نیمه ساخت را به هرچه سریعتر به مرحله بهره برداری برسانیم تا مهم ترین کمبود گلف در کشور برطرف شود.
به گفته عزیزی، همزمان با بهره برداری از زمین گلف موردنظر، به سرانجام رساندن آکادمی ملی گلف هم دنبال خواهد شد. وی در این حوزه توضیح داد: به جهت اینکه زمین گلف پس از افتتاح قابلیت استفاده را به معنای واقعی داشته باشد باید یک آکادمی داشته باشیم تا این گونه شرایط برای افرادی که از شهرستان ها به تهران سفر می کنند و اقامت آنها مهیا شود. ساخت و ساز این آکادمی هم پیش از این در مجموعه انقلاب شروع شد و حالا باید برای تسریع در روند تکمیل آن برنامه عرضه دهیم.
رئیس فدراسیون گلف در قسمت پایانی این گفتگو در مورد هزینه لازم برای ساخت و تجهیز زمین گلف و آکادمی ملی گلف اظهار داشت: زمین گلف که با کمک بخش خصوصی ایجاد می شود. در مورد آکادمی هم پیش از این پیشبینی ۲۰ تا ۳۰ میلیارد بودجه شده بود که با عنایت به تورم و افزایش هزینه ها احیانا حالا به دوبرابر این بودجه نیاز داشته باشیم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب